Din kosmetikk- og hudpleieguide

Din kosmetikk- og hudpleieguide - Monika Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika Andersen
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Din kosmetikk- og hudpleieguide.pdf
ISBN
3550628534619

BESKRIVELSE

Det du ikke visste om det du smører på huden. Lurer du på om du er allergisk for den nye kremen? Kan du stole på informasjonen som står på krukken? Det står kanskje at produktet ikke er testet på dyr. Men hva med ingrediensene? Når parabener fjernes fra produkter må de erstattes av andre stoffer. Hvilken garanti har du for at du ikke reagerer på dem? Boken avliver en rekke myter om ingredienser, og er en perfekt håndbok for deg som bruker kosmetiske produkter. Monika Andersen er dansk, og bosatt i Norge. Hun er utdannet candpharm (1998) fra Danmarks FarmaceutiskeHøjskole. I løpet av sin karriere har hun forsket på hudsykdommen psoriasis og utgitt en vitenskapelig publikasjon.

4300, Nydalen NO-0402 Oslo | Adresse: Vitaminveien 1A, Oslo | Org.nr. 911167905 ... Din kosmetikk- og hudpleieguide (Heftet) av forfatter Randi Solstad.

Anbefalte innlegg. AnonymBruker 6 796 392 12 648 448 I kosmetikk-industrien blir den brukt som erstatning for olje fra spermhvalen.

RELATERTE BØKER