Drammensmarka

Drammensmarka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Drammensmarka.pdf
ISBN
8066729394413

BESKRIVELSE

Helt nytt skikart over Drammensmarka, med skogene nord og sør for byen samlet på samme kart. Kartet har fjellskygge og er trykket på værbestandig papir.Den ene siden av kartet i 1:50 000 dekker hele Finnemarka mellom Vikersund, Hokksund, Drammen og Lierdalen. Dessuten hele marka sørover fra byen til Vestfossen i vest og Sande i sør. Den andre siden av kartet har utsnitt i stor målestokk 1:25 000 over skiløypene nærmest Drammen; både rundt Konnerud, Mjøndalen, Eiksetra, Glitre og Landfalltjern.Kartet viser blant annet skiløyper, servering, overnatting, parkering og kollektivtrafikk.

Drammensmarka og Finnemarka har også et meget godt utbygget nett av skiløyper som kjøres opp av kommunene straks det er gode snøforhold. Et av de mest populære utfartsstedene er Eiksetra. Finnemarka er et skogområde på rundt 430 kvadratkilometer som ligger i Buskerud fylke.

I Finnemarka kan du til og med støte på fjellbjørk i de høyeste partiene og barlind i de lune sørvendte liene. De fleste sidene om Drammensmarka og Finnemarka samlet på en plass. Nettstedadministrator Frode Syvertsen [email protected] Drammensmarka, også kalt Drammen Nordmark, er et skogsområde nordvest for Drammen.Området utgjør den sørøstre delen av det større området Finnemarka.Drammensmarka er et populært turterreng.

RELATERTE BØKER