Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter

Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter - Nils-Fredrik Nielsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Fredrik Nielsen
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter.pdf
ISBN
7597817747252

BESKRIVELSE

Fra Knut Nærums forord til denne utgaven: "Nils-Fredrik Nielsen er en av de vittigste skribentene Norge har hatt. I tillegg hadde han vett på ikke å skrive mer enn nødvendig. Strengt tatt skrev han for lite, og over en periode på skarve 20 år. Mest kjent er samlingene med tristesser, en litterær sjanger Nielsen selv fant opp og ga navn til. Boka som her foreligger i 4. utgave, var imidlertid den første han skrev. [...] Alt er glitrende godt formulert. Nielsen går alltid for gullkornet, og de kommer tett. Det smeller i formuleringer og surkler i ordspill. Man bør ikke lese denne boka uten å ha andre i nærheten, siden man stadig ser seg om etter noen å lese høyt for. Jeg kjenner trang til å sitere fra boka her i forordet, og det eneste som hindrer meg, er at Nielsens egne ord er lett tilgjengelige i umiddelbar nærhet."

april 1945, død 22. september 2005) var en norsk sosiolog og forfatter.Han er mest kjent for boka Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter, utgitt i 1984..

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788203297014 Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter . smp-stories-top-widget.

RELATERTE BØKER