En godt bevart hemmelighet

En godt bevart hemmelighet - Jeffrey Archer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffrey Archer
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
En godt bevart hemmelighet.pdf
ISBN
8715955908199

BESKRIVELSE

Tredje bind i den internasjonale suksessen Clifton-krøniken Ingen kan holde på en hemmelighet til evig tid 1945. Avstemningen i Overhuset om hvem som skal arve Barrington-familiens formue, har endt uavgjort. Lordkanslerens stemme vil få en avgjørende rolle i Harry Clifton og Giles Barringtons liv. Harry drar tilbake til USA for å promotere sin siste roman, mens hans kjære Emma setter seg fore å finne den lille jenta som ble funnet etterlatt på farens kontor den kvelden han ble drept. Parlamentsvalget står for døren, og Giles Barrington skal forsvare setet sitt i Underhuset. Han blir sjokkert over å høre hvem som er motkandidaten. Men når alt kommer til alt, er det Sebastian Clifton, Harry og Emmas sønn, som skal komme til å avgjøre onkelens skjebne. En godt bevart hemmelighet er tredje bind i Archers episke familiesaga. Den byr på en sjokkerende avsløring, men åpner også opp for flere nye spørsmål. «Enestående! En saga om makt, forræderi og bittert hat.» Booklist «Evnen til å fortelle en god historie er en fantastisk og uvanlig gave Archer har.» The Times Jeffrey Archer er en av verdens mest solgte forfattere, og har solgt over 270 millioner bøker på verdensbasis. Han har utgitt over 30 bøker, blant andre romanene Kane og Abel (no. 2012) og Fanget av fortiden (no. 2013). En godt bevart hemmelighet er tredje bind i hans nye serie Clifton-krøniken, som så langt i norsk oversettelse består av bøkene Bare tiden vil vise og Fedrenes synder (begge utgitt i 2014). Forfatteren er gift og har to voksne sønner. Han bor i London og Cambridge.

Fortsatt finnes det plater i NRKs arkiv som er merket«jøde». Oppdag en godt bevart hemmelighet! Midt mellom Bodø og Svolvær i Lofoten, omgitt av vakker skjærgård vendt ut mot Vestfjorden, ligger Steigen og Helnessund. Et flott og lett tilgjengelig utgangspunkt for å oppleve Nord-Norge på sitt beste i sommer, både til lands og til vanns! En godt bevart hemmelighet (Clifton-krøniken #3) ebok.

Og redaktørene sa at dette pleier vi ikke å gjøre, så ikke si dette til noen, røpet justispolitikeren på direkten. Tajik åpnet for tvang i kommunereform. En godt bevart hemmelighet: Jobben som Game Master.

RELATERTE BØKER