I magen bor en baby

I magen bor en baby - Thomas Svensson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Svensson
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
I magen bor en baby.pdf
ISBN
6182446049372

BESKRIVELSE

Uhøytidelig klaffebok om Nurkets krumspring gjennom ventetiden i mammas mage frem til fødselen Denne boken handler om hva som skjer når tilværelsen som enebarn plutselig blir snudd opp ned, og byr på en uhøytidelige reise gjennom graviditetens ni måneder og den første tiden med en ny baby hjemme. En baby som plutselig skal ha halvparten av den oppmerksomheten som tidligere falt på enebarnet. En bok kjemisk fri for pekefingerfilosofi.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Uhøytidelig ... I magen bor en baby. 6.

Lizbeth Osnes Spedbarnskolikk, som noen ganger kalles tremånederskolikk, er ikke farlig. Den forsvinner vanligvis ved tre til fire måneders alder.

RELATERTE BØKER