Kjære barnebarn

Kjære barnebarn lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Kjære barnebarn.pdf
ISBN
7828171536827

BESKRIVELSE

Bevar familiehistorien for fremtiden. De fleste av oss har gode minner om historier fra «gam- ledager», fortalt mens en satt i bestefars armkrok eller på et bestemorsfang. I denne nydelige og vakkert illustrerte minneboken kan besteforeldrene nedtegne sitt liv med små og store begivenheter - dager de husker, minner de ønsker å bevare og håp og drømmer for fremtiden. Når boken er ferdig utfylt vil den være en familieskatt som kan bringes videre til kommende generasjoner. Kjære barnebarn er lett å skrive i og inneholder flust med stikkord som hjelper en underveis. Boken har også et slektstre og god plass til å lime inn bilder. Her kan du ta vare på alle de spesielle familieøyeblikkene.

- Ikke gjør dette hjemme - Det begynner med «Kjære barnebarn, ikke gjør dette hjemme eller andre steder», forteller han. annen hobby (29) Barnebarn (21) BARNEDÅP (16) Brodering (5) ... Den lille kjære ungen vår - så lett skal vokse opp, og bære fram det gode navn til ære for sitt hjem.

Sendes i dag. Kjøp boken Kjære barnebarn av Gro Arnesen (ISBN 9788243006171) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER