Liv eller død

Liv eller død - Michael Robotham | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Robotham
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Liv eller død.pdf
ISBN
2510835203270

BESKRIVELSE

Hvorfor rømme fra fengslet dagen før du blir løslatt?Audie Palmer har tilbrakt ti år i et høysikkerhetsfengsel i Texas etter å ha erkjent seg skyldig i ran - der fire mennesker døde og syv millioner dollar forsvant. I løpet av de ti årene bak murene har han blitt truet, slått og knivstukket av både medfanger og fengselsvakter. Alle vil ha svar på samme spørsmålet: Hvor er pengene?Dagen før han skal løslates, er Audie borte. Dermed er den halsbrekkende jakten i gang. Både politiet, FBI og mektige gangstere vil ikke la ham slippe unna. Men hva er det Audie flykter fra, om det ikke er for å redde sitt eget liv? Vinner av CWA GOLD DAGGER i 2015 og nominert til Beste Roman i 2016 av EDGAR AWARDS

MICHAEL ROBOTHAM är från Australien och har i många år arbetat som journalist. Døden er også en del av livet, og alle mennesker vil før eller senere komme til det stadiet i livet der døden er mer sannsynlig og naturlig enn fortsatt liv. Terminalpleie Det å ta hånd om døende og de pårørende er en av de mest krevende pleie- og omsorgsoppgavene en helsefagarbeider kan få. Liv eller død - Terje Vigen.

Varenummer: 1043550 / Produktnr.: 9788202525842 9788202525842. 1 / 1.

RELATERTE BØKER