Midnattsrosen

Midnattsrosen - Lucinda Riley | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
6,27 MB
FILNAVN
Midnattsrosen.pdf
ISBN
3015316233223

BESKRIVELSE

Midnattsrosen er en ny roman fra forfatteren av bestselgerne Orkideens hemmelighet og Lavendelhagen!Lucinda Riley trollbinder norske lesere med en kombinasjon av romantikk, mystikk og personlig drama.Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor. Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England. "Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer.» VG Terningkast 5«En fantastisk historie.» Familien «Midnattsrosen er en bok som kryper inn under huden, og som følger deg lenge etter at siste side er lest.» Brabok.no. Terningkast 6 Les utdrag fra Midnattsrosen

Tillfälligt slut. Bevaka Midnattsrosen : en livslång passion, ett ändlöst sökande så får du ett mejl när boken går att köpa igen.

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med … Lucinda Riley (født 14.

RELATERTE BØKER