Mørke menn

Mørke menn - Jens Henrik Jensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Henrik Jensen
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Mørke menn.pdf
ISBN
5895285688997

BESKRIVELSE

Krigsveteranen Niels Oxen skjuler seg ved en avsides fiskefarm på Jylland. Her slåss han med sine traumer samtidig som han lever i konstant alarmberedskap. Han har en hemmelighet som holder ham i live - men som også kan ta livet av ham. Når en museumsdirektør blir myrdet, utløses en rekke voldsomme begivenheter. Den ettersøkte krigsveteranen har kun to muligheter: gå til grunne - eller gå til angrep.

uker. I tillegg er du plaget med trøtthet og tidvis uklart syn.

Men vil kvinner flest ha høye, mørke menn? For min del så har jeg faktisk ikke hatt så mange kriterier på utseende på forhånd når jeg for eksempel har nettdatet. Jeg har alltid gått ut fra helh Det må være noe mystisk fantasi, men mørke menn er tiltrekkende og de virker mer maskuline enn lyse menn.

RELATERTE BØKER