Paradisets elendige

Paradisets elendige - Fartein Horgar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fartein Horgar
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Paradisets elendige.pdf
ISBN
9351739048113

BESKRIVELSE

På vei til Vest-India, og de dansk-norske koloniene, havarerer fregatten Færø, og skipet søker nødhavn i Bergen. Her mønstrer Johannes Hauge på. Hauge er på rømmen etter en grusom forbrytelse, og en reise ut i det uvisse fremstår som den perfekte flukt. Skipet Færøs ferd med straffanger, prostituerte og sinnsyke er basert på virkelige hendelser. Første bok i en stor romanserie med handling fra koloniene i Dansk Vestindia, den tar oss med til annen halvdel av 1600-tallet, og øya St. Thomas. Neste bok er I slaktemåneden, som omhandler det store slaveopprøret på St. Jan, på 1730-tallet.

Men forfatterens ønske om å fortelle på en gammelmodig og tidstypisk måte ... Paradisets elendige roman Fartein Horgar. Heftet Bokmål Slavehandelen og den dansk-norske kolonihistorien i Vestindia Skip to the end of the images gallery .

Bortsett fra ham er de fleste av romanens personer og begivenheter autentiske. Fartein Horgar (født 1955) vokste opp som tredjegenerasjons misjonærbarn på Madagaskar da øya var en fransk koloni. Horgar hadde allerede et omfattende forfatterskap bak seg da han i 2016 utga Paradisets elendige, første bok i fembindserien om det dansk-norske koloniveldet på øyene St.

RELATERTE BØKER