Til orientering; saksopplysninger fra de aller minste

Til orientering; saksopplysninger fra de aller minste En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Til orientering; saksopplysninger fra de aller minste.pdf
ISBN
8975682105540

BESKRIVELSE

Til orientering - Saksopplysninger fra de aller minste er en morsom gavebok til alle anledninger! Visste du at kakaoen aldri sover? At man ikke må gå bak hester eller foran biler? Og at det ikke er lurt å ta av plaster med kniv? Her får du en kavalkade av interessante fakta, gode råd og forbløffende saksopplysninger fra de minste. Sitatene er humoristisk illustrert av prisbelønte Karine Haaland.

Bla i boka. Se flere bøker fra Kjersti Herland Johnsen. ORIENTERING - VIKERSUND SKOLE Ordførerens innstilling Saken legges fram til orientering.

Språk, individuell psyke, og kulturelt kollektiv. Vi mot dere er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Fredrik Backman Fredrik Backman 08/27/2010.

RELATERTE BØKER