De stumme bildene

De stumme bildene - Magnus Malm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Malm
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
De stumme bildene.pdf
ISBN
5934213038542

BESKRIVELSE

I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boken handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får fortsette å ha innflytelse på oss. Ikke minst handler boken om selvbilde og gudsbilde. Bak disse bildene venter en betydelig mer spennende virkelighet. Boken kanleses som et stykke åndelig veiledning for vår tid, bygget på forfatterens erfaringer gjennom mange år med retreater og veiledning.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken De stumme bildene av Magnus Malm (ISBN 9788253144535) hos Adlibris.com.

Hvis vi studerer hvordan en gjenstand er laget, kan vi danne oss et bilde av samfunnets tekniske nivå. Ved å studere hva gjenstanden kan ha blitt brukt til, kan vi danne oss bilder av ulike behov, holdninger og ideer hos menneskene som brukte den. Stumme bilder.

RELATERTE BØKER