Den store norske bokmålsordboka

Den store norske bokmålsordboka - Per-Erik Kirkeby | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Erik Kirkeby
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Den store norske bokmålsordboka.pdf
ISBN
8674584826068

BESKRIVELSE

Den største bokmålsordboka noensinne! Boka inneholder ca. 105 000 oppslagsord og tusenvis av eksempler og faste uttrykk. Den er et resultat av mer enn fire års arbeid. Forfatteren, Per-Erik Kirkeby, har arbeidet med ordbøker siden 1996. Under arbeidet er det blitt lagt betydelig vekt på at det ferdige produktet skal oppleves som brukervennlig. Boka dekker de fleste behov som bokmålsbrukere måtte ha. Et stort antall nye ord og uttrykk som er kommet til i de senere årene, er også med.

Den store norske bokmålsordboka (2019-versjonen) - et nytt standardverk over hele det norske ordtilfanget, men med et tydelig fokus på moderne norsk i eksemplen ... Den store norske bokmålsordboka Av Per-Erik Kirkeby Forlag Kagge ISBN 9788248914990 Utgitt 2014, Innbundet. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver.

105 000 oppslagsord og tusenvis av eksempler og faste uttrykk. Den er et resultat av mer enn fire års arbeid.

RELATERTE BØKER