Elite og klasse i et egalitært samfunn

Elite og klasse i et egalitært samfunn Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Elite og klasse i et egalitært samfunn.pdf
ISBN
4560007173063

BESKRIVELSE

Klassebegrepet ble noe slitent et sted på veien. Kilder «elite», fra Store norske leksikon Olav Korsnes (red.), Marianne Nordli Hansen (red.), Johs. Hjellbrekke (red.) (2014) Elite og klasse i et egalitært samfunn, Universitetsforlaget, ISBN 9788215021836 «Who Rules America?», nettsted basert på boken av samme navn, av professor George William (Bill) Domhoff (engelsk) I så måte kunne tittelen med fordel vært «Elite og overklasse i et egalitært samfunn», men det klinger ikke like bra, og jeg godtar det redaksjonelle valget.

I Danmark er overklassen og eliterne kommet under skærpet tilsyn i udgivelser som klassekamp fra oven (Olsen et al. 2014) og Magteliten - Hvordan 423 danskere styrer landet (Bernsen, Ellers-gaard og Larsen 2015). Av ulike grunner, både religiøse og historiske, har nasjoner og kulturer forskjellige oppfattelser av hva klasse, elite og sjanselikhet er og betyr.

RELATERTE BØKER