Haptisk kommunikasjon

Haptisk kommunikasjon - Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Haptisk kommunikasjon.pdf
ISBN
7146165568657

BESKRIVELSE

Bokens hovedfokus er å forklare og beskrive grunnleggende teknikker i haptisk kommunikasjon. Den henvender seg til kombinertsyns- og hørselshemmede, døvblinde og synshemmede. Familie, venner, tolker, ledsagere og andre fagpersoner vil også kunne dra nytte av boken. Forfatterne har samlet og systematisert materiell om haptisk kommunikasjon slik at det fremstår som ett helhetlig system med en felles plattform. Boken er brukervennlig og gir et helhetlig inntrykk av hva haptisk kommunikasjon er og hva det brukes til. Bruken av haptisk kommunikasjon er avhengig av hva som er hensiktsmessig i hver enkelt situasjon. Ved hjelp av denne håndboken lærer man å forklare, beskrive og benytte de grunnleggende teknikkene i haptisk kommunikasjon. Boken er gitt ut med støtte fra Norges døveforbund og EstraStiftelsen

Noen former for kommunikasjon som er dekket av andre artikler: Elektronisk kommunikasjon hører inn under kommunikasjonsteknologi. Det teoretiske grunnlaget for slik informasjonsoverføring kalles informasjonsteori.

Kjøp boken Haptisk kommunikasjon av Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås (ISBN 9788279353461) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER