Settere

Settere lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Settere.pdf
ISBN
6138075892185

BESKRIVELSE

Tun Forlags håndbokserie om hunderaser er ideell for deg som ønsker mer informasjon om en bestemt hunderase. Alle bøkene er på 64 sider og er skrevet i samarbeid med veterinærer, oppdrettere og dommere som har lang erfaring med rasene. Bøkene er oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Inger Handegård. Bøkene tar for seg rasebeskrivelse og historikk, fôring og oppdragelse, trening, jakt for de aktuelle rasene, ettersøk, konkurranser, helse og oppdrett.

Disse hundene må ha mye mosjon. Norsk: ·(zoologi) en liten gruppe hunderaser av stående fuglehunder· et individ av gruppen ovenfor··Av engelsk setting Settere. GL 32E - 2 raders koppesettere.

Foran i brysten er også pelsen noe lengre enn ellers og silkeaktig. Mange irske settere konkurrerer i hundesport, og de gjør det spesielt bra i lydighets- og jaktprøver. Ikke forvent at en irsk setter skal vokte huset ditt, selv om den kan varsle med bjeffing.

RELATERTE BØKER