Betre død enn homofil?

Betre død enn homofil? - Arnfinn Nordbø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnfinn Nordbø
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
Betre død enn homofil?.pdf
ISBN
2645610876196

BESKRIVELSE

Arnfinn Nordbø kom ut av skapet som homofil i det norske bedehusmiljøet og skapte bølgjer ein ikkje skulle tru var muleg i våre dagar. Ved å fortelje sanninga, opplevde Nordbø eit stort offer: han mista ikkje bare det nære forholdet han hadde til familien sin, men også til omgangskretsen og heile det kristne miljøet han hadde vore ein del av. I denne boka fortel han historia si. Om å vekse opp i ein stor og trygg familie, om livet i menigheita, om forkynning, song og musikk. Men òg om skyldkjensle og sterk fordømming. Å stå fram som homofil i eit slikt miljø krev eit mot som få kan førestelle seg - blant tenkjemåtar og reaksjonar som for dei fleste er opprørande. Deretter begynner det møysommelege arbeidet med å byggje opp eit nytt sosialt liv, ei ny tru og ei framtid der fridom og kjærleik er muleg.

I denne boka fortel Arnfinn Nordbø om korleis de... http://www.bokomtale.com/bok/3860955.... De fleste fikk med seg saken om Arnfinn Nordbø som fikk beskjed fra nære om at det hadde vært bedre om han var død enn homofil.

Men han forteller ... Flere har også sagt til meg at det ville vært bedre om jeg var død enn homofil. Det er for dem en større sorg at jeg er homofil, enn det ville vært å høre at jeg var død for 2-3 år siden, da de fikk vite sannheten om meg.

RELATERTE BØKER