Enkel strikk

Enkel strikk - Kjersti Mæhlum-Lier | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Mæhlum-Lier
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Enkel strikk.pdf
ISBN
9599312435631

BESKRIVELSE

Enkel StrikkHva er definisjonen på en yndlingsgenser eller en yndlingsjakke?Den er myk og god å ha på seg.Du har lyst på den i flere farger eller mønstringer.Den sitter pent.Denne boken gir deg oppskrifter på strikkegensere og -jakker som fungerer til alt. I vinterhalvåret kan de kombineres med bukser, i sommerhalvåret til kjoler eller skjørt. De kan strikkes i alle variasjoner og teknikker, lengder og garnkvaliteter. Plaggene har de enkle og rene linjene slik vi kjenner dem i den skandinaviske stilen. Og det beste av alt? Alle kan klare å strikke dem!La deg inspirere til å lage dine egne helt spesielle plagg som passer akkurat deg!

Er du helt fersk? Velg et lite prosjekt. Bruk filter eller klikk her for alt i nivå "lett".

Vi mener at strikking er en hobby for alle uansett alder, kjønn og ferdighetsnivå, derfor gjør vi alt vi kan for at alle skal ... Enkel Strikk Hva er definisjonen på en yndlingsgenser eller en yndlingsjakke? Den er myk og god å ha på seg. Du har lyst på den i flere farger eller mønstringer.

RELATERTE BØKER