Folkestyre 2014; skuespill

Folkestyre 2014; skuespill - Hilde Brinchmann, Henriette Vedel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Brinchmann, Henriette Vedel
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Folkestyre 2014; skuespill.pdf
ISBN
3978419608737

BESKRIVELSE

Hva gjør at noen mennesker engasjerer seg, men andre føler at det ikke nytter? Opplever nordmenn i dag at de har reell påvirkningskraft i det norske folkestyret?Regissør Hilde Brinchmann og dramaturg Henriette Vedel har på oppdrag fra Riksteatret reist landet rundt og intervjuet et bredt utvalg av dagens innbyggere. De har snakket med fiskere, lærere, stortingsrepresentanter, studenter, arbeidsledige, sykepleiere, asylsøkere, professorer, skoleelever, journalister, pensjonister og uføretrygdede.Prosjektet er en del av Grunnlovsjubileet 2014 og et samarbeid mellom Riksteatret og Dramatikkens hus.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788275963305 Pris: 172,-. innbundet, 2014.

Men nok en gang er ikke bruken konsekvent, siden Flor allerede hadde kommentert hvordan eksterne anliggender generelt ble håndtert: 'Norges udenlandske Anliggender ere besørgede igjennem den svenske udenlandske Minister' (St.forh. 1818 Mai: 33). Hei! Jeg heter Johann Prell og jeg er komponist og lyddesigner for Riksteatret på forestillingen FOLKESTYRE 2014.

RELATERTE BØKER