Henzels felle ; Skyggeskogen

Henzels felle ; Skyggeskogen - Jan Kjær, Merlin P. Mann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kjær, Merlin P. Mann
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Henzels felle ; Skyggeskogen.pdf
ISBN
9308782007864

BESKRIVELSE

Koto vil forhindre at foreldrene havner som gisler hos kaptein Henzel og Fyrstinnens Voktere, og er derfor på vei til hjembyen Korse. Men Mester Gekko er overbevist om at Koto er i fare, og sender Monto, Sarina og Artan ut for å redde ham. På vei gjennom den fryktelige Knomeskogen møter barna på flere ubehagelige overraskelser, men disse er ingenting sammenlignet med det som venter dem på den andre siden av skogen.

Oversatt av Fredrik Bjerke Strand Oversatt av Øystein Endresen Oversatt av Øystein Endresen. Taynikma Legenden om Gekko.

Beräknad leveranstid: 4-8 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. ... Om Henzels felle ; Skyggeskogen Koto vil forhindre at foreldrene havner som gisler hos kaptein Henzel og Fyrstinnens Voktere, og er derfor på vei til hjembyen Korse.

RELATERTE BØKER