Humor på gravens rand

Humor på gravens rand - Leiv S. Bakketeig | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leiv S. Bakketeig
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Humor på gravens rand.pdf
ISBN
8954725540588

BESKRIVELSE

Humor har alltid fascinert meg. Jeg kommer fra en humorfamilie. Min far og farfar hadde i høy grad sans for humor. Selv har jeg alltid hatt stor sans for vitser og morsomme historier. Jeg har vært universitets-professor i medisin i 35 år, og ble kjent som professoren som alltid startet og sluttet sin forelesning med en vits eller en annen morsomhet. Humor gjør godt og kanskje lever man lengre også. Min far ble 96 år gammel! Jeg har nå tatt mål av meg til å skrive en humortrilogi. Første bok het «Humor på blå resept» (2013), så kom «Humor på sengekanten» (2014), og nå den tredje og siste, «Humor på gravens rand». Leiv S. Bakketeig er professor emeritus ved Folkehelseinstituttet i Oslo, der han lenge var overlege og avdelings-direktør. Bakketeig har og vært professor i epidemiologi ved Universitetet i Trondheim og ved Syddanske universitet, Odense i Danmark. Høsten 2015 ble han slått til ridder av St. Olavs orden av første klasse. Audun Hetland (1920-1998) var avistegner fra 1941 og helt til årene før han døde. I tillegg ga han ut en rekke bøker - og illustrerte mange flere. Han holdt separatutstillinger og var representert på mange andre utstillinger. Han utførte store utsmykninger i inn- og utland. Han er innkjøpt både av Nasjonalgalleriet og Riksgalleriet. Han mottok en lang rekke priser og utmerkelser, blant annet Kongens Fortjenstmedalje i gull i 1989.

E-bok, Bokmål. 199,-Kjøp på Ebok.no Åndeleg helse, livssyn og menneskesyn ho...

I 1905 blev der indrettet hotel i ejendommen, men efter nogle få år var det slut. I 1941 kom så beværtningen Café Trøjborg, som eksisterede til slutningen af 1950'erne.Samtiden fortalte en morsom historie om stedet, der i folkemunde gik under betegnelsen 'Gravens rand' som ... Kjøp På gravens rand fra Norske serier Cat Crawfield jobber som hemmelig agent, og er halvt menneske og halvt vampyr.

RELATERTE BØKER