Kryptalportalen

Kryptalportalen - Bobbie Peers | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bobbie Peers
DIMENSJON
5,30 MB
FILNAVN
Kryptalportalen.pdf
ISBN
2444735308985

BESKRIVELSE

William er tilbake på Institutt for Posthuman forskning. Her er alt annerledes; det er vakter overalt, portforbud og strenge regler. Grunnen er at Abraham Talley holdes nedfryst i kjelleren, men det er noe som ikke stemmer. Hvem er den mystiske damen som prøver å kontakte William om natta? Hva skyldes de plutselige anfallene William har begynt å få? Og hva i huleste er en kryptalportal?William og Iscia står overfor mørke krefter de ikke ante omfanget av, og de begir seg ut på en farefull ferd i jakten på luridiumets hemmeligheter.Serien om William Wenton er nå solgt til 36 land. Med Kryptalportalen følger Bobbie Peersopp fjorårets sensasjonelle barnebokdebut, LURIDIUMSTYVEN.

Norli ble kåret til Norges beste bokhandlerkjede i Norsk kundebarometer 2019. Kryptalportalen er en oppfølger av boka Luridiumstyven av Bobbie Peers. Han er en Norsk forfatter og filmregissør.

Grunnen er at Abraham Talley holdes nedfryst i kjelleren, men det er noe som ikke stemmer. Kryptalportalen handler om William Wenton og vennen hans som alle er noen av verdens smarteste. På toppen av det har William levende metall inne i seg som gjør han enda smartere.

RELATERTE BØKER