Kystnavigasjon

Kystnavigasjon - Jon Winge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Winge
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Kystnavigasjon.pdf
ISBN
4525882941285

BESKRIVELSE

Gir innføring i terrestrisk og elektronisk navigasjon på nivået som kreves til Fritidsbåtskippersertifikatet og Dekksoffiser klasse 5.Hovedvekten er lagt på bestikkoppgjør og posisjonsbestemmelse ved hjelp av kart og kompass, logg, ekkolodd og forskjellige peilemetoder. Du får trening i å tolke kartet, legge opp ruter, rette kurser og peilinger og beregne virkningene av vind og strøm. Boka gjennomgår også hjelpemidler som radar, GPS og autopilot. Til slutt følger en kort innføring i astronomisk navigasjon beregnet på deg som trenger et internasjonalt sertifikat for havseilas. Hvert kapittel avsluttes med kontrollspørsmål og praktiske oppgaver i kartet. Deretter følger svar på oppgavene, slik at du hele tiden kan teste deg selv.Utgitt i samarbeid med Sjøfartsdirektoratet, Kongelig Norsk Båtforbund og Norges Seilforbund.

Begrensninger og muligheter i kystnavigasjon Skipsbevegelser og håndtering av skip i begrenset farvann Seilas med los, losteknikker og brorutiner Norsk VTS tjenester, seilingsregimer og kommunikasjon Antall deltagere på kurset er begrenset til 20. Det utstedes eget kursbevis etter bestått kurs. Kystnavigasjon og kadettfarledsbevis, NTNU Ålesund Bachelor i nautikk, Høgskulen på Vestlandet Kystseilas for farledsbevis, Simsea Krav til kursinnhold Siste nytt 29.04.2020 06:00:00.

Hydrodynamikk og hydrostatikk. Operasjon og drift skip og maritime installasjoner; Meteorologi og oseanografi.

RELATERTE BØKER