Mannen som smilte

Mannen som smilte - Joseph Knox | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joseph Knox
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Mannen som smilte.pdf
ISBN
4408969064250

BESKRIVELSE

Aidan Waits gir blaffen i både fortiden og fremtiden. Han har forsonet seg med at han for evig og alltid er satt på nattskiftet sammen med makkeren, Peter «Sutty» Suthcliffe. I Manchester er sommervarmen kvelende og den mest spennende forbrytelsen Waits blir satt til å oppklare er tre søppeldunkbranner. Inntil han og Sutty blir tilkalt til Palace, et stort, tomt hotell. På Palace finner de en død mann. Med et smil om munnen som er fullstendig uidentifiserbar. For å finne ut hvem mannen som smiler er, må Aidan Waits finne ut hvem han selv egentlig er.

Vil han ikke så gir du ham ultimatum. Du trenger ikke leve slik, da er det bedre å leve uten ham. Hevder Haga-mannen smilte før han voldtok (VG Nett) Mange likhetstrekk med andre voldtekter kan felle familiefaren Niklas Lindgren (33), den såkalte Hagamannen, for overfall på en 15 år gammel ... Les Mannen som smilte boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Han har forsonet seg med at han for evig og alltid er satt på nattskiftet sammen med makkeren, Peter «Sutty» Suthcliffe. I Manchester er sommervarmen kvelende og den mest spennende forbrytelsen Waits blir satt til å oppklare er tre søppeldunkbranner. ‎Aidan Waits gir blaffen i både fortiden og fremtiden.

RELATERTE BØKER