Pop; en historie

Pop; en historie - Audun Molde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Molde
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Pop; en historie.pdf
ISBN
8415589327161

BESKRIVELSE

Dette er en historie om popmusikken, gjennom 200 år - fra den industrielle revolusjon til den digitale pionértida: Musikk, teknologi, medier, formater og musikkindustri.Det er en fortelling om immigrasjon, slavehandel, urbanisering, kriger og revolusjoner. Om segregering, klasseskiller, kjønnsforskjeller, religion, rase, smak, rikdom og fattigdom, høyt og lavt. Om de folkekjære underholderne, og om de som gjorde popmusikk til en kunstform. Om innovatører og oppfinnere. Om rebeller og tradisjonsbærere. Om utviklingen og opprinnelsen til de ulike sjangrene, fra vårt århundre og helt tilbake til den industrielle revolusjon. Om visjonære idéer og lykkelige tilfeldigheter. Om inspirasjon og om hvordan kulturuttrykk ofte finner helt uventede veier.Dette er en historie kronologisk fortalt i real time om popmusikken og om skaperne av den; fagfolk, arbeidsfolk, forretningsfolk, kolleger, rivaler, håndverkere, kunstnere, stjerner, ikoner. Kvinner og menn som har skrevet, produsert, sunget, spilt og solgt sanger som har påvirket mennesker over hele verden.

Shop Vinyl and CDs and complete your collection. ¡Hola Amigoods! Hoy Brenda nos platica todo sobre la vida y obra de #HWASA en su larga trayectoria como idol del K-pop, en su sección #HistoriaEpicadelKpop. ... Pop er en forkortelse for engelske popular.

2.Tragically, soon after achieving this chart peak, he was gunned down on ... Videre skal dette bli en radio-montasje, som tar for seg utviklingen og min konklusjonen om popens utvikling Jeg vil egentlig si takk til Nelson George som skreiv boka Hip Hop Amerika, da han tar for seg masse relevant stoff om pop-historien. INNHOLD 1 Sammendrag 2 Min personlige innledning 3 Hoveddel: 3.1 Den stereotype poplåt Klikk deg inn på denne linken og les litt om musikken på 70-tallet.

RELATERTE BØKER