Roboter

Roboter En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,21 MB
FILNAVN
Roboter.pdf
ISBN
4408911616059

BESKRIVELSE

Robotene er blant oss! Takket være Petter Smart er Andeby full av avanserte maskinmennesker som av og til er til stor hjelp, mens de andre ganger utgjør en farlig trussel. Som når en viss heks fra Vesuvio slår seg sammen med en venn og skaper en magisk robot! Eller når den oppfinnsomme B-gjengen utvikler en robot som rapper pengene til onkel Skrue. Men også når skurkene er ute av spill, kan uventede hendelser skje - med elleville og katastrofale konsekvenser. Bare spør Petter Smart, som har gått på atskillige smeller, selv om han alltid har gode hensikter! Og så er det, Donald, da! Uflaks og roboter er en dårlig kombinasjon ... men ingen regel uten unntak! Mikke må bale med statuer som raner banker, men han er selvsagt så smart at han nter ut Andebypolitiets nye etterforskerrobot! Minni er ikke noe dårligere, for hun klarer å gjøre en robot mer menneskelig. For et par! 512 teknologiske sider!

Roboter können sowohl ortsfeste als auch mobile Maschinen sein und werden von Computerprogrammen gesteuert. Die Wortbedeutung hat sich im Laufe der Zeit gewandelt. Samarbeidende roboter er fremtiden for automatiseringsindustrien.

- Den frigjør arbeidskraft ved at sykehusansatte heller kan bruke tiden sin på pasienter, i stedet for å frakte noe fra en avdeling til en annen, sier hun. typen roboter. Dette gjelder både elever som er hjemme og de som er innlagt i helseinstitusjon.

RELATERTE BØKER