Som om Gud ikke finnes

Som om Gud ikke finnes - Magnus Malm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Malm
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
Som om Gud ikke finnes.pdf
ISBN
6003814432347

BESKRIVELSE

Hvorfor forlater noen troen mens andre blir? Hva vil det si at «samfunnet sekulariseres»? Hvordan folk forholder seg til tro og kirke er i dag i endring. Magnus Malm ønsker med denne boken å disktuere noen av de spørsmålene man i kirkelige sammenhenger ofte føler er ubehagelig å snakke om: .Hvordan skal vi forholde oss til sekulariseringen?

Johannes 5:20, fotnote) Tenk over disse resonnementene som er basert på Bibelen: Det at det finnes et ordnet univers som inneholder liv, viser at det må finnes en Skaper. Det finnes da også tekster som anlegger et universelt perspektiv og antyder at frelsen skal omfatte alt og alle som Gud har skapt. I Kolosserbrevet skriver Paulus om Kristus: «For i ham ville Gud la hele sin fylde ta bolig, og ved ham ville Gud forsone alt med seg selv, det som er på jorden, og det som er i himmelen, da han skapte fred ved hans blod på korset» (Kol 1,19-20). Som om Gud ikke finnes.

apr 2019 Å feire gudstjeneste er å gi Gud rom. Gud laget seg et fysisk rom da han møtte oss gjennom sin inkarnasjon i Jesus Kristus. Kjøp 'Som om Gud ikke finnes, hva skjer når livet sekulariseres?' av Magnus Malm fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER