1968

1968 - Jan Guillou | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
1968.pdf
ISBN
8689348752182

BESKRIVELSE

1968 er et av 1900-tallets mest myteomspunne tiår. Protestene mot Vietnamkrigen i både USA og Vest-Europa skapte en venstrebevegelse som dominerte både politikken og kulturen. Unge Eric er nyutdannet jurist og brennende aktiv i politikken. Som fullmektig på det beryktede advokatfirmaet Henning Sjöstrand blir han gang på gang nødt til å ta inn over seg at jussen kan anvendes til å utføre både det gode og det onde. Det politiske engasjementet fører ham ut i Europa og til den hete sommeren da de røde fanene dominerer gatene i Paris og sosialisme med et menneskelig ansikt går under i Praha. Men den venstreradikale veien han velger, splitter familien Lauritzen nok en gang mellom de yngre kreftene som støtter retten til å gjøre opprør, og de eldre som fastholder at eiendomsretten trumfer alt annet. 1968 er den sjuende boken i serien Det store århundret.

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt.. Støtt klubben gjennom Grasrotandelen og Norsk Tipping! Directed by Lindsay Anderson.

Gillon. I 1968 befant det seg i alt 168 afrikanere (og 421 fra Østen) her i landet; antallet var så lite at hele Afrika kunne telles som en enhet. Et homogent samfunn - der nesten alle var i arbeid: Antallet uføretrygdede var ca.

RELATERTE BØKER