Å lykkes med taler

Å lykkes med taler - Mina Gerhardsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mina Gerhardsen
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Å lykkes med taler.pdf
ISBN
1207995067884

BESKRIVELSE

En engasjerende tale eller et inspirerende foredrag - det er mange situasjoner der man må ta ordet. I denne boken viser Mina Gerhardsen hvordan du med noen enkle teknikker kan skrive bedre taler. Gerhardsen har lang erfaring som talerskriver for noen av Norges fremste politikere og fra sin tid i politikk og organisasjonsliv har hun selv stått på talerstolen utallige ganger. Gode forberedelser og et tydelig budskap er utgangspunktet for enhver tale, skriver hun. Man må lage en struktur for innholdet og finne historiene og ordene som engasjerer tilhørerne. Og for virkelig å lykkes med talen, ikke glem å øve på selve framføringen og finn en avslutning som sitter! I denne boken finner du historier og eksempler, sitater og nyttige lister med virkemidler man enkelt kan ta i bruk.

e-bok, 2018. Leveres direkte via nedlastning.

Vi vil snart være sammen med vennene våre igjen, våre familier igjen, vi vil møtes igjen. Mina Gerhardsen kommer fra en familie der det å holde tale var naturlig og har selv vært taleskriver for noen av Norges fremste politikere. Nå vil hun lære bort triks og råd for folk flest. Kjøp Å lykkes med taler fra Bokklubber En engasjerende tale eller et inspirerende foredrag - det er mange situasjoner der man må ta ordet.

RELATERTE BØKER