Barnas bok om trærnes liv

Barnas bok om trærnes liv - Vesla Vetlesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vesla Vetlesen
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Barnas bok om trærnes liv.pdf
ISBN
3582679139416

BESKRIVELSE

Ny bok i kjent og bestselgende serie. Handler både om trærne våre og fuglene og insektene som lever i dem. Barnas bok trærnes liv handler om våre mest sentrale norske trær: Furu, Gran, Lerk, Einer, Barlind, Vivendel, Selje og vier, Osp, Bjørk, Or, Hassel, Bøk, Bergflette, Eik, Alm, Roser, Eple, Rogn og Asal, Hegg og Hagtorn, Morell, Kirsebær og Slåpetorn, Lønn, Hestekastanje, Kristtorn, Geitved og trollhegg, Lind, Misteltein, Svarthyll og Rødhyll og Ask. Og om innsektene og fuglene som lever i trærne.

Handler både om trærne våre og fuglene og insektene som lever i dem. Barnas bok trærnes liv handler om våre mest sentrale norske trær: Furu, Gran, Lerk, Einer, Barlind, Vivendel, Selje og vier, Osp, Bjørk, Or, Hassel, Bøk, Bergflette, ... Barnas bok om livet i fjæra er en lærerik og artig faktabok om planter og dyr som lever i fjæra langs norskekysten.

Kommer det mennesker, løper de gjerne av gårde og gjemmer seg. Heldigvis for oss setter de spor overalt, med føtter, tenner, horn - og bæsj, så klart. Kjøp Barnas bok om livet i fjæra fra Norske serier Barnas bok om livet i fjæra er en lærerik og artig faktabok om planter og dyr som lever i fjæra langs norskekysten.

RELATERTE BØKER