Der hvor roser aldri dør

Der hvor roser aldri dør - Gunnar Staalesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Der hvor roser aldri dør.pdf
ISBN
6128265184093

BESKRIVELSE

Internasjonalt prisbelønnet Veum-krim! For nesten 25 år siden forsvant treåringen Mette Misvær sporløst fra sandkassen utenfor hjemmet sitt på Nordås i Bergen. Foreldelsesfristen for forbrytelsen er i ferd med å løpe ut, og Mettes mor gjør et siste fortvilt forsøk på å finne ut hva som skjedde med datteren. Varg Veum får oppdraget. Lille Mette vokste opp i et miljø preget av idealer om åpenhet, fellesskap og deling. Når Veum begynner å grave, er det imidlertid et flokete nett av hemmeligheter og løgner han finner. Men det skal en brutal hendelse i nåtiden til før et mønster trer fram...

E -17 Till E en stad A jag är på van Der hvor roser aldri dør er den sekstende romanen i serien om Varg Veum. Romanen ble tildelt The Petrona Award 2017 for beste skandinaviske krim oversatt til engelsk. - Der hvor roser aldri dør - Ingen er så trygg i fare - Storesøster - Utenfor er hundene.

Men måten det fortelles på, er utsøkt og kunstferdig utformet. Varg Veums verden er et eget univers midt i Bergen by, der Staalesen med stor kreativitet og sjeldent sikker språkføring skaper stadig nye overraskelser ut i fra velkjente rammer. Nå skal hun male budsjettet blått.

RELATERTE BØKER