Endokrinologi

Endokrinologi - Kristian Løvås, Eystein S. Husebye | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Løvås, Eystein S. Husebye
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Endokrinologi.pdf
ISBN
3924436573608

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i fagområdet endokrinologi, som omfatter diabetes mellitus og andre hormonsykdommer. Kunnskapen og behandlingsmulighetene innenfor dette fagområdet er i rivende utvikling som følge av revolusjonene innen genetikk og molekylærbiologi. Antallet hormoner som kan måles, øker, og målemetodene bedres stadig. Likevel er fortsatt fundamentet for det kliniske faget endokrinologi en god sykehistorie og klinisk undersøkelse. I boken legges det vekt på denne kliniske tilnærmingen samt på bruken av moderne diagnostiske hjelpemidler der de har funnet sin plass i klinisk praksis. Boken gjengir typiske kasuistikker og er rikt illustrert med fotografier av viktige endokrine sykdomstilstander. Boken Endokrinologi er i første rekke beregnet på medisinstudenter, men vil også være nyttig for allmennpraktikere, sykehusleger i utdanningsstilling og annet helsepersonell med spesiell interesse for endokrinologi.

Les anmeldelse av Endokrinologi i Tidsskriftet den Norske legeforening. Avdeling/seksjon: Seksjon for endokrinologi; Læringsmål: 017, 018, 022, 030 - 034; Beskrivelse av de endokrinologiske seksjoner. I Sykehuset Innlandet er det to seksjoner for endokrinologi; en på Gjøvik og en på Hamar.

Denne publiseringsløsningen gjør at alle til enhver tid har siste oppdaterte utgave tilgjengelig. - Spesialist i indremedisin og endokrinologi (hormonsykdommer). Medlem av Den norske legeforeningen, Norsk endokrinologisk forening og Endocrine Society (USA).

RELATERTE BØKER