Gud og miljøet

Gud og miljøet - Kjell Arne Norum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Arne Norum
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Gud og miljøet.pdf
ISBN
6173593383740

BESKRIVELSE

Er det plass til gleden over skaperverket til tross for en varslet klimakrise? Hva kan inspirere oss til å ta bedre vare på kloden slik at naturen blir en kilde til glede også for de neste generasjonene? Stilt overfor slike alvorlige spørsmål, er det grunn til å la seg inspirere av Bibelens formidling om skaperverket, mener Kjell Arne Norum. Et positivt syn på menneskeverdet og skaperverket vil forme våre holdninger og motivere til handling. Gjennom bibeltekster, salmevers og dikt belyser forfatteren både gleden og alvoret ved et særdeles aktuelt tema.

Jeg skal styrke deg, ja, jeg skal hjelpe deg.» (Jesaja 41:10) En person som vet at Jehova har omsorg for ham, har fred i sinnet og styrke til å takle vanskeligheter.Apostelen Paulus kalte en slik indre ro for «Guds fred, som overgår all forstand». Dere øvrighet, myndigheter og lovgivere: Dere kjemper for å verne miljøet. Det er godt.

Gjennom bibeltekster, salmevers og dikt belyser forfatteren både gleden og alvoret ved et særdeles aktuelt tema. Gud & miljøet. Hva sier Bibelen? Forfatter: KJell Arne Norum.

RELATERTE BØKER