Hvem er du?

Hvem er du? Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Hvem er du?.pdf
ISBN
9946984282837

BESKRIVELSE

Hvem er personen bak diagnosen? Hva betyr symptomene? Hvordan skapes og utvikles en god postatmosfære? Hvilken betydning har det hvordan personalet omtaler pasienten? Hvordan kan studenter og nyansatte bidra til kunnskapsutvikling ved en sengepost? Hvordan kan lederen legge til rette for at posten er i stadig utvikling? Dette er sentrale spørsmål i Hvem er du? Miljøterapi i relasjoner. Boken gir et klinisk innblikk i hvordan et DPS, i samarbeid med et universitet, har jobbet systematisk med å utvikle en postatmosfære hvor alles synspunkter er viktige bidrag. Ved å invitere pasienten inn i behandlingen, tones ekspertenes makt ned, og pasientens livshistorie trer frem som betydelig ressurs. Boken viser hvordan bruken av Lars Thorgaard og Øyvind Hagas miljøterapeutiske verktøy har vært helt sentrale hjelpemidler i dette arbeidet. Den gir også en innføring i Rudolf Moos' Ward Atmosphere Scale (WAS). Forfatterne representerer ulike profesjoner og trekker gjennomgående inn egne kliniske erfaringer fra miljøterapi i post. Dermed får leseren et praktisk perspektiv på et tverrfaglig samarbeid som har pasienten i sentrum. «Denne boken er en betydningsfull og god oppfølger av Lars Thorgaard og Eivind Hagas tidligere utgivelser og arbeid om emnet.» JAN OLAV JOHANNESSEN Forskningssjef ved psykiatrisk divisjon Stavanger universitetssjukehus

Svar på spørsmålene under og se hvem du ligner mest på i NRK Supers humorserie Alle sammen sammen! Regler for kommentering. Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Er du hverdagshelten eller livsnyteren? Ta testen; Blogg; Instabank.no; Vilkår; Cookies Elsker du å irritere andre i en diskusjon, eller tror du bare alltid du har rett? Kanskje du hater fingermerker på solbrillene? Finn ut hvem av Ingebrigtsens du er. Hvem er du Kan utseende fortelle hvem du er? Det er ikke alltid lett å se hvem som er interessert i hva basert på utseende - som vår kundesjef Helge Midttun fant ut da han tok turen ut i Oslos gater og intervjuet folk om deres interesser..

Du er unik. Hvem er du virkelig? Gjennom livet vil man forandre seg, vokse, både på godt og vondt. Dette påvirker deg som person, og du kan aldri være den samme gjennom hele livet.

RELATERTE BØKER