Journalistikk og kildekritisk analyse

Journalistikk og kildekritisk analyse - Sigurd Allern | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Allern
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Journalistikk og kildekritisk analyse.pdf
ISBN
2664309869718

BESKRIVELSE

Kildekritisk analyse har blitt et tema i den internasjonale, politiske debatten. Det skyldes den oppmerksomheten mediemanipulasjon og «fake news» har fått i løpet av de to siste årene.I denne nye og oppdaterte utgaven av Journalistikk og kildekritisk analyse finner du bl.a.:- Et nytt kapittel om manipulasjon og desinformasjon på nettet, inkludert en kritisk gjennomgang og vurdering av debatten om «fake news»- En utvidet drøfting av bruken av sosiale medier som nyhetskilde i medier med redaktøransvar og kildekritiske problemer knyttet til delingskulturen- En utvidet, kritisk drøfting av metoder, muligheter og begrensninger for journalistisk faktasjekk, spesielt på politikkområdet- En tydeligere drøfting av plagiatproblemer i journalistikk og forskningBoka gir innsikt i kildekritiske prinsipper og er i første rekke beregnet på forskere, studenter, journalister og andre fagfolk som har behov for å utnytte medietekster, og som derfor må kunne granske journalistikkens kildebruk med et kritisk blikk. Den vil også være av interesse og nytte for en kritisk allmennhet ved vurdering av journalistiske tekster som kilder til informasjon, og styrke evnen til å skille mellom kvalitetsvurdert journalistikk og kildestyrt PR.

Kjønnsperspektiv på Medier og Journalistikk. Oslo: Universitetsforlaget.

I denne nye og oppdaterte utgaven av Journalistikk og kildekritisk analyse finner du bl.a.: - Et nytt kapittel … Kjøp Journalistikk og kildekritisk analyse fra Cappelendamm Kildekritisk analyse har blitt et tema i den internasjonale, politiske debatten. Det skyldes den oppmerksomheten mediemanipulasjon og «fake news» har fått i løpet av de to siste årene.

RELATERTE BØKER