Kriminologi

Kriminologi En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Kriminologi.pdf
ISBN
6476503310789

BESKRIVELSE

Denne boka tilbyr en bred innføring til kriminologifaget. Kriminologi tilbyr en grunnleggende introduksjon til hovedtemaer i faget, og inneholder kapitler om kriminologiens historie og kunnskapskilder; lovbrudd, lovbrytere og ofre; politi, straff, fengsel og alternativer til straff. Videre diskuteres tendenser som utfordrer den tradisjonelle kriminologiens rammer; særlig utviklingen av en mer grønn og global kriminologi. Boka retter seg først og fremst mot studenter i kriminologi og andre studier hvor kriminologi inngår, men vil være nyttig for alle som ønsker en bedre forståelse av utfordringer knyttet til kriminalitet og straff i dagens Norge. Bidragsytere: Sverre Flaatten, Katja Franko, Helen O. I. Gundhus, Vidar Halvorsen, Heidi Mork Lomell, Torbjørn Skardhamar, May-Len Skilbrei, Ragnhild Sollund, Thomas Ugelvik

Et hovedanliggende for den kriminologiske forskningen, er i så måte å «vise at ... Kriminologi (master - to år) Studerer du kriminologi vil du arbeide med problemstillinger som både er samfunnsaktuelle og interessante. Kriminologistudiet gir deg et grundig innblikk i forholdet mellom kriminalitet, avvik, straff, kontroll og samfunnsforhold. Som kriminolog analyserer du en rekke sosiale fenomener knyttet til kriminalitet, for eksempel narkotikakontroll, vold, rus, gjengkriminalitet, psykiatri og straff. Kriminologi, (av kriminal- og -logi), vitenskapen om kriminalitetens årsaker, utbredelse og bekjempelse.

Institutt for kriminologi og rettssosiologi [366] Kriminologi, (av kriminal- og -logi), vitenskapen om kriminalitetens årsaker, utbredelse og bekjempelse.Utforskningen av de forskjellige strafferettslige organers virksomhet har også etter hvert blitt et sentralt tema innenfor kriminologien. Kandidatuddannelsen i Kriminologi omhandler studiet af kriminalitet, normbrud og afvigelse i en samfundsmæssig kontekst, konsekvenserne af kriminalitet samt de indsatser, der kan forebygge eller bekæmpe udviklingen af kriminalitet. Kriminologi, (av kriminal- og -logi), vitenskapen om kriminalitetens årsaker, utbredelse og bekjempelse.Utforskningen av de forskjellige strafferettslige organers virksomhet har også etter hvert blitt et sentralt tema innenfor kriminologien. En bachelorgrad i kriminologi tar normalt 3-4 år å fullføre, avhengig av hvor du studerer. Du har også muligheten til å ta 1-2 semestre (study abroad) med kriminologi på et utenlandsk universitet.

RELATERTE BØKER