Mikke vs. Spøkelseskladden

Mikke vs. Spøkelseskladden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Mikke vs. Spøkelseskladden.pdf
ISBN
2521857299082

BESKRIVELSE

Mikke Mus kaster seg ut i nye, fantastiske eventyr! Som så mange ganger før er det Spøkelseskladden han skal måle krefter mot, men denne gangen skjer det ikke i Andeby. Kampen står i to metropoler som er verdensledende innen ny teknologi: Futuria/Robopolis og Miraitoshi. For det er her det robotbyggende forbrytergeniet slipper løs sitt nye våpen, den mektige Monstrosus! Også Mikke har en spennende fremtid i vente - her møter du ham i nervepirrende oppgjør med sin store erkefiende gjennom alle tider!

Gratis frakt og returer på utvalgte bestillinger. Krav til søknad og dokumentasjon reguleres av pbl. § 21-2 og byggesaksforskriften kapittel 5..

Denne boken er skrevet av forfatteren none none 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. ANDEBYS HELTER 02 - MIKKE VS.

RELATERTE BØKER