Motivasjonspsykologi

Motivasjonspsykologi - Åge Diseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åge Diseth
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Motivasjonspsykologi.pdf
ISBN
3101689794289

BESKRIVELSE

Motivasjon forbindes gjerne med engasjement, energi, tilfredshet og andre positive tilstander. Mange ønsker å bli mer motivert for arbeid, utdanning og fritidsaktiviteter, og det er vanlig å tenke at vi ville klart å gjennomføre ulike oppgaver dersom motivasjonen hadde vært til stede. Men hva er egentlig motivasjon? Og hvordan kan vi bli mer motiverte? Denne boken tar utgangspunkt i at motivasjon er knyttet til tilfredsstillelsen av fysiologiske, psykologiske og sosiale behov, og boka er bygget opp rundt disse behovene. Den gir en bred fremstilling av ulike psykologiske innfallsvinkler til temaet motivasjon, og viser hvordan vi kan bli motivert på en sterkere og mer hensiktsmessig måte. Boken er organisert i fem deler: behov som motiverer, ytre og indre motivasjon, kognisjon og selvoppfatning, intrapsykisk motivasjon og emosjoner og motivasjon.

Verden er i konstant endring og dagens arbeidsmiljø må raskt kunne tilpasse seg de endringene. Gjennom dette deltidsstudiet får du en grunnleggende innføring i organisasjons- og arbeidslivspsykologi. Du får kunnskaper om, og forståelse av, psykososialt arbeidsmiljø, organisasjonsutvikling, ledelse, mobbing og konfliktløsning. Motivasjonspsykologi.

Produktbeskrivelse. Motivasjon forbindes gjerne med engasjement ... Motivasjonspsykologi Hvordan behov, tanker og emosjoner fremmer prestasjoner og mestring Motivasjon forbindes gjerne med engasjement, energi, tilfredshet og andre positive tilstander. Psykologisk.no er medlem av Mediebedriftenes Landsforening og arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Humanistisk psykologi er en fellesbetegnelse på retninger innen psykologi som siden cirka 1960 er blitt lansert som alternativer til den mer tradisjonelle, naturvitenskapelig orienterte «akademiske» psykologien.

RELATERTE BØKER