Omgitt av psykopater

Omgitt av psykopater - Thomas Erikson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Erikson
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Omgitt av psykopater.pdf
ISBN
3295066237335

BESKRIVELSE

Frittstående oppfølger til «Omgitt av Idioter». Har du noen gang støtt på en person som er usedvanlig karismatisk, sjarmerende, trivelig og hjelpsom? Som alltid har et kompliment i bakhånd, og som garantert får deg til å føle deg bra? Du tror på det du får høre, selv når det låter falskt, fordi det føles så bra. Men det som virker for godt til å være sant, er jo nettopp ofte det ... Det finnes mennesker som leter seg frem til svakhetene dine for å kunne utnytte deg mest mulig. Denne boken avslører metodene de bruker. Med den psykologiske DISA-modellen, som viser om din personlighetstype er rød, gul, grønn eller blå, får du verktøy for å oppdage faren i tide - og bli bevisst hvordan akkurat din personlighetstype kan utnyttes av noen med en skjult agenda. Omgitt av psykopater er like relevant i jobbsituasjoner som i private relasjoner.

Det er ikke slik som vi kan få inntrykk av hvis vi googler psykopati, at de finnes i hver ... «Omgitt av psykopater» er like relevant i jobbsituasjoner som i private relasjoner. Leservurderinger (2) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering.

Se flere bøker fra Thomas Erikson. Kjøp 'Omgitt av psykopater, slik unngår du å bli utnyttet av andre' av Thomas Erikson fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Fleksibind, Heftet, E-bok | 9788205515932 Omgitt av psykopater er like relevant i jobbsituasjoner som i private relasjoner.

RELATERTE BØKER