Sand, vind og stjerner

Sand, vind og stjerner - Antoine de Saint-Exupéry | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Sand, vind og stjerner.pdf
ISBN
8789339857204

BESKRIVELSE

I Sand, vind og stjerner, som foregriper Den lille prinsen, og som i formen arter seg som et konglomerat av personlige opplevelser, filosofiske refleksjoner og eventyr, lovpriser Antoine de Saint-Exupéry fundamentale menneskelige verdier og opplevelsen av virkelighetens nærvær og mening. Boken rommer et vell av enestående vakre og autentiske skildringer fra reiser i Syd-Amerika og Nord-Afrika, og den kaster lys over hvordan et liv i flyvningens tjeneste påvirket Saint-Exupéry, både som menneske og som dikter. Det er i flyet, hvor han trakk seg tilbake "som i et tempel", at han opplever kontrasten mellom den øde, sterile fysiske verden og menneskets fruktbringende åndelige verden. Han blir opptatt av menneskets sårbarhet i konflikten med de krefter som vil berøve det den sjelelige dimensjon, og av de gode kreftene som ligger i vennskap, samhold og solidaritet. For denne boken ble forfatteren belønnet med Det franske akademis Grand Prix du Roman og den store amerikanske litteraturprisen National Book Award.

I over 50 år var dette forsvinningsnummeret en av Frankrikes nasjonalgåter, og flere leteaksjoner ble gjennomført for å finne levningene etter dikteren og vraket av flyet hans. I september 2000 gjorde en fransk fisker et ... Kjøp Sand, vind og stjerner fra Bokklubber I Sand, vind og stjerner, som foregriper Den lille prinsen, og som i formen arter seg som et konglomerat av personlige opplevelser, filosofiske refleksjoner og eventyr, lovpriser Antoine de Saint-Exupéry fundamentale menneskelige verdier og opplevelsen av virkelighetens nærvær og mening. BESKRIVELSE.

Boken rommer et vell av enestående vakre og autentiske skildringer fra reiser i Syd-Amerika og Nord ... Sommeren 1944 forsvant den franske dikteren og flygerhelten Antoine de Saint-Exupery - forfatteren av "Den lille prinsen" - under et flytokt over Sør-Frankrike. I over 50 år var dette forsvinningsnummeret en av Frankrikes nasjonalgåter, og flere leteaksjoner ble gjennomført for å finne levningene etter dikteren og vraket av flyet hans.

RELATERTE BØKER