Skrapkaka - det er meg

Skrapkaka - det er meg - Kari Vinje | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vinje
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
Skrapkaka - det er meg.pdf
ISBN
3962038160985

BESKRIVELSE

Kari Vinje er best kjent for sine fortellinger om "Kamilla og tyven". Filmatisering av bøkene ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino. Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Skrapkaka - det er meg er hennes første bok om sin egen barndom i Finnmark, og her forteller hun om hvordan krigen kom til Norge, til den lille bygda Billefjord og til den lille jenta Kari 9. april 1940. Skrapkaka - det er meg skildrer på en varm og levende måte livet i utkant-Norge på 1930-40-tallet gjennom et barns øyne.

Filmatisering av bøkene ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino. Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Kjøp Skrapkaka - det er meg fra Bokklubber Kari Vinje er best kjent for sine fortellinger om 'Kamilla og tyven'.

Tusen ideer ligger konstant og ruger, og er jeg heldig får jeg satt noen av de ut i livet. Kommer tid, kommer råd. Det er ikke logisk for meg enda for hvordan jeg skal løse utfordringer og slik, og da ender jeg ofte opp med å gjøre det samme mange ganger for å få det til.

RELATERTE BØKER