Trekkoppfuglen

Trekkoppfuglen - Haruki Murakami | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haruki Murakami
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Trekkoppfuglen.pdf
ISBN
3087867251838

BESKRIVELSE

Når telefonen ringer hjemme hos Toru Okada, en ung, nokså alminnelig fyr som for tiden er arbeidsløs, hører han stemmen til en kvinne han ikke kjenner, men som ikke desto mindre later til å vite alt om ham. Okada rykkes løs fra hverdagens sløve rutine. Han har lett etter katten sin i flere dager, og nå forsvinner også hans kone uten spor. I jakten på henne kommer han i berøring med sterke krefter i det japanske samfunnet, mennesker helt uten skrupler og moral. Han konfronteres også med krigens bestialitet, slik den utspilte seg i en ørken i Mandsjuria i 1938.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

C-Kjendis; Medlem; 1 876 9 Kjønn: Kvinne · #4. Skrevet Januar 11, 2013 Vi har en hvit PH 5 lampe over spisebordet, blir i den helt andre enden av stua, og den ser vi ikke når vi sitter i tv-delen.

RELATERTE BØKER