Arbeidsrett i et nøtteskall

Arbeidsrett i et nøtteskall - Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Arbeidsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
4031505528672

BESKRIVELSE

Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler.Boka inneholder dessuten en oversikt over ny diskrimineringslovgivning. Boka vil være nyttig for arbeidsgivere, arbeidstakere og alle andre som har befatning med arbeidsrettslige problemstillinger. Arbeidsrett i et nøtteskall er også relevant for studenter, både som en innføring i emnet arbeidsrett og som en repetisjon før eksamen.

Boka vil være nyttig for arbeidsgivere, ... Her er Norges befolkning - i et lite nøtteskall - fra fødsel til farvel. Les og lær. I.

utgave), Myk perm. Ikke riktig utgave? Kjøp Arbeidsrett i et nøtteskall fra Norske serier Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler.

RELATERTE BØKER