En sommer på setra

En sommer på setra - Jon Østeng Hov | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Østeng Hov
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
En sommer på setra.pdf
ISBN
4887371279823

BESKRIVELSE

Varmen er kommet til bygda. Folk kjenner at sommeren er i ferd med å ta tak. Trekkfuglene har vendt tilbake etter en lang vinter. Stæren har for lengst starta med ruginga, og fra bjørkeskogen høres løvsangerens vakre sang. Det er trivelige tider, folk blir ekstra glade når været smiler slik. På skolen er det oppbrudd, det er siste dag i dag. Elevene skal ut i en lang ferie og drar hver til sitt. Til glede for de fleste, men kanskje ekstra for Harald og Snorre, for de skal være på setra med Haralds bestemor i sommer. «En sommer på setra» er ei bildebok for alle generasjoner. Bli med Harald og Snorre på setra med bestemor sommeren 1973. Opplev naturen og kulturen og guttenes spennende opplevelser gjennom den folkekjære fotografen og poeten Jon Østeng Hovs vakre bilder og tekster

i Sør-Trøndelag er en av dem. -Det er ikke sommer uten å være på ... Dette så jammen ut til å være en kjekk og koselig tradisjon.

" Vi tar med oss melkekyr, geiter, sauer og andre dyr på setra for å skaffe mat, sier Ingebjørg Håvardsrud. " Bethany Forseth-Reichberg (20) har bare vært noen timer på setra, men her er det rett til oppgavene.

RELATERTE BØKER