Helseplanen; 4 søyler til et liv i balanse

Helseplanen; 4 søyler til et liv i balanse - Rangan Chatterjee | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rangan Chatterjee
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Helseplanen; 4 søyler til et liv i balanse.pdf
ISBN
6364714247294

BESKRIVELSE

Inspirerende om hvordan vi enkelt kan ta kontroll over egen helse. I den internasjonale bestselgeren Helseplanen, viser den anerkjente legen Rangan Chatterjee hvordan små endringer i hverdagen kan gjøre oss friskere. Nøklene er hvile, mat, bevegelse og søvn - og å finne balansen mellom disse. Boka er basert på nyskapende forskning og viser hvordan du enkelt kan gå frem for å gjøre endringer i livet ditt. Chatterjee anbefaler for eksempel minst et kvarters egentid hver dag, regelmessig søvn, flere gåturer i hverdagen, og periodisk faste. Inspirerende og konkret om hvordan hver og en av oss kan bedre vår egen helse og livskvalitet.

Publisert: 04.02.2020 Skrevet av: Rangan Chatterjee, lege og forfatter. Vi er så vant til tanken om at visse livsstiler er usunne. HELSEPLANEN 4 søyler til et liv i balanse HVIL, SPIS, TREN, SOV.

Kjøp Livet og ... Helseplanen: 4 søyler til et liv i balanse. Hvil, spis, tren, sov = fire ting som må til for å få et balansert liv.

RELATERTE BØKER