Kofteglede

Kofteglede - Tone Loeng | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Loeng
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Kofteglede.pdf
ISBN
9922236906266

BESKRIVELSE

Nå er det koftefeber! I Tone Loengs bok finner du oppskrifter på 28 kofter, basert på gamle, tradisjonsrike mønstre.Norske koftetradisjoner kan spores langt tilbake i tid, og i denne boken har forfatteren samlet en rekke kjente og kjære kofter, mange av dem med opphav i de gamle garnfabrikkene i Sandnes. Boken byr på 28 nye og spennende oppskrifter, med utgangspunkt i de klassiske koftene. Flere av koftene finnes både i dame-, herre- og barnemodell.I tillegg til strikkeoppskrifter byr boken på den rikholdige historien til de tradisjonsrike plaggene. Her kan du også få vite mer om historien til Sandnes Uldvarefabrik og Sandnes Kamgarn Spinneri, samt lese portretter av kvinnene som har komponert flest mønstre for Sandnes.Forfatter Tone Loeng er over gjennomsnittlig interessert i kofter, og i 2013 var hun med å starte Koftegruppa på Facebook, ei gruppe som nå har mer enn 100 000 medlemmer! Loeng er opptatt av å ta vare på den rike og mangfoldige strikketradisjonen vi har i Norge, og få den frem i lyset.

I løpet av de siste hundre årene har koftenes popularitet, fasong, farger og mønster variert i motebildet. 40 av koftene som er presentert, er nye design, både helt nye mønstre og redesign med ... Kofteglede.

Boken byr på 28 nye og spennende oppskrifter, med utgangspunkt i de klassiske ... Forfatterne svarer! Tone Loeng Av Redaksjonen, 18. april 2018 Tone Loeng er over gjennomsnittet interessert i kofter og koftehistorikk og startet på grunn av det Koftegruppa på Facebook i november 2013.Nå har hun kommet med boka Kofteglede, som byr på 28 nye og spennende oppskrifter med utgangspunkt i klassiske kofteoppskrifter. Kofteglede.

RELATERTE BØKER