Krokodiller snakker ikke norsk

Krokodiller snakker ikke norsk - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Krokodiller snakker ikke norsk.pdf
ISBN
6115409134522

BESKRIVELSE

Dette er oppfølgeren til "Kjære Gud jeg har det godt, har du noe ull", som har ligget på den norske bestselgerlista i over ett år. Barn er intervjuet om dyr, universet, tidsklemme, vikingtiden, religion, oppvekstvilkår og diverse andre vederstyggeligheter. En liten lykkepille av en bok!

Format Innbundet Emne Humor Utgitt 2007 Tilstand Pen, med omslag. Falmet rygg Brukt eller ny Brukt Forlag Pirat forlag Pris 9,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Dette er oppfølgeren til "Kjære Gud jeg har det godt, har du noe ull", som har ligget på den norske bestselgerlista i over ett år.

Når vi snakker om språkkompetanse, skiller vi gjerne mellom grammatisk og pragmatisk kompetanse. «Krokodille-dop» spiser opp norske rusmisbrukere. Foto: ...

RELATERTE BØKER