Norrøne guder

Norrøne guder - Neil Gaiman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neil Gaiman
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Norrøne guder.pdf
ISBN
4550442427109

BESKRIVELSE

I denne gjenfortellingen av gamle norrøne myter begynner Gaiman på klassisk vis med verdens skapelse og ender med ragnarok. Men med sin komprimerte og humoristiske fortellerstil får Gaiman frem nye sider ved historiene. Norrøne guder - fra Yggdrasil til ragnarok er en fantastisk introduksjon til norrøn mytologi for dem som ikke allerede kjenner den og en ny og annerledes tilnærming for andre. NEIL GAIMAN ble født i England i 1960, men har de siste årene bodd i USA. Etter at han slo gjennom med tegneserien Sandman, har han skrevet en rekke kritikerroste bøker for barn og voksne, inkludert Neverwhere, Stjernestøv, Amerikanske guder, Kirkegårdsboken og Coraline. Han har en stor tilhengerskare over hele verden og blir av mange regnet som en av de største fornyerne av fantasysjangeren.

Blant gudene var Odin den mektigste. Han var den store krigsguden, den klokeste av guden, og han… Norrøn gud er 10 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 6 konsonanter.

NEIL GAIMAN ble født i England i 1960, men har de siste årene bodd i USA. Norrøne stedsnavn i Irland; Søk etter: Vikingenes guder. På samme måte som grekere og romerne før dem dyrket vikingene mange guder.

RELATERTE BØKER