Personsentrert demensomsorg

Personsentrert demensomsorg - Dawn Brooker | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dawn Brooker
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Personsentrert demensomsorg.pdf
ISBN
7452673991609

BESKRIVELSE

Personsentrert omsorg er blitt et populært begrep innen demensomsorgen, men det har til nå vært lite litteratur på norsk om temaet. I denne boken presenterer psykolog og professor Dawn Brooker en oppsummering av sosialpsykologen Tom Kitwoods omsorgsfilosofi i det hun har kalt VIPS-rammeverket. Boken er et bidrag til å forstå personsentrert omsorg og bør leses av alle som arbeider med personer med demens

For eksempel de britiske retningslinjene for demensomsorg Guideline on supporting people with dementia and their carers in health and social care som er utviklet av National Institute for Health and Care Excellence (NICE). Personsentrert omsorg er selve idealet for god omsorg i sykehjem. Likevel er det ingen selvfølge at pleiere i sykehjem yter personsentrert omsorg i sin tilnærming til pasientene som bor der.

Personsentrert demensomsorg: veien til bedre tjenester. tønsberg; Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse, Forl. Demensomsorg har vore ei sentral satsing over mange år og er eit viktig satsingsområde for Utviklingssenteret.

RELATERTE BØKER