Sosiologi i sosialfagene

Sosiologi i sosialfagene Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Sosiologi i sosialfagene.pdf
ISBN
1848337185878

BESKRIVELSE

Sosiologien bidrar til å se individuelle og samfunnsmessige utfordringer i sammenheng. Dette er kunnskap sosialarbeideren er avhengig av for å kunne gjøre jobben sin. Hjelpen og omsorgen som profesjonsutøverne yter, finner sted i et spenningsfelt mellom folks private liv og hverdagslige utfordringer på den ene siden, og fagprofesjonelle føringer på den andre. For å mestre denne rollen forutsettes kunnskap og bevissthet om de institusjonelle, kulturelle og politiske rammene som det profesjonelle arbeidet foregår innenfor. Boka består av tre deler. Første del presenterer noen sentrale sosiologiske spørsmål og argumenterer for sosiologiens relevans i det sosialfaglige arbeidet. I andre del presenteres sosiologien gjennom utvalgte tematiske områder. I bokas tredje del blir begreper og teorier fra de første delene brukt i konkrete empiriske felt som er relevante for profesjonelle i sosial- og velferdssektoren. Boka er skrevet for bachelorstudenter.

Denne boken er skrevet av forfatter none. Og denne forfatteren skuffer aldri! Sosiologi i sosialfagene.

Fra gresk kommer ordet logos, som betyr lære. På norsk kan sosiologi altså oversettes med læren om samfunnet. Fokus: Sosiologi og sosialantropolog ISBN 9788203402043, 2017, 1.

RELATERTE BØKER